Перфектно поддържани обекти

За нас професионализъм е отговорно отношение към клиента и покриване на най-високите стандарти и изисквания в бранша.

Довериха ни се десетки заведения, офиси, обществени сгради и частни домове.

Свържете се с нас!

Защо да изберете КЛИНЕКС ГРУП ООД

Ние сме отдадени

Клинекс Груп  ООД  предлага услуги  в сферата на  професионалната  хигиена: частично или цялостно почистване  на входове, апартаменти, офиси и обществени сгради, абонаментно почистване; продажба на почистващи и дезинфекциращи препарати, консумативи и аксесоари за почистван  за ХоРеКа бранша.

Дългогодишен опит

Фирма Клинекс  Груп ООД  разполага с млад, специално обучен и висококвалифициран персонал, който да отговори на вашите желания и очаквания.

Високи критерии

Фирма Клинекс Груп ООД традиционно прилага и успешно покрива всички стандарти, нововъведения и изисквания в сферата на съвременното професионалното почистване.

Клиентите за нас

Наскоро използвахме техните услуги за почистване и сме наистина щастливи от първоначалното почистване, което се проведе в нашия офис. Надхвърлиха многократно очакванията ни! Бих ги препоръчала с чиста съвест на всеки собственик за дома или офиса.

Ангелина Пенкова
Ангелина ПенковаОфис мениджър

Повикахме ги за първоначално почистване на нашия нов дом и не съжаляваме, защото ни спестиха толкова много време и вероятно нерви и средства, ако трябваше да направим всичко сами. След тях помещенията просто ухаят на свежо и чисто и наистина остава впечатлението за чисто ново жилище . 

Мария Велчева
Мария Велчевановодомка