За компанията

Клинекс Груп  ООД  предлага услуги  в сферата на  професионалната  хигиена: частично или цялостно почистване  на входове, апартаменти, офиси и обществени сгради, абонаментно почистване; продажба на почистващи и дезинфекциращи препарати, консумативи и аксесоари за почистван  за ХоРеКа бранша.

Клинекс Груп е дистрибутор за България  на професионалните почистващи препарати с марка CLINEX nanochem, които се произвеждат от Амтра груп, Полша.

Също така  в нашето портфолио са и българските почистващите и дезинфекциращи препарати с марка Medix PROFESSIONAL.

С какво се отличаваме

Clinex nanochem – иновативни продукти за професионално почистване.
При производството на продуктите с марка Clinex nanochem се използват най – съвременните технологии – биоразградими компоненти, а също така и нанотехнологии. Нанотехнологията – това е отрасъл, който тепърва ще се развива интензивно, и който Амтра Груп вече успешно използва при производството на линията препарати Nano Protect Silver. Рецептури, разработени на наноструктури, увеличават ефективността, антибактериалната защита, неутралността спрямо алергии на продуктите. Предлагайки професионални почистващи препарати с марката Clinex nanochem, съдържащи в състава си нанокомпоненти, ние гарантираме висока ефективност и безопасно приложение.

Клиентите за нас

Наскоро използвахме техните услуги за почистване и сме наистина щастливи от първоначалното почистване, което се проведе в нашия офис. Надхвърлиха многократно очакванията ни! Бих ги препоръчала с чиста съвест на всеки собственик за дома или офиса.

Ангелина Пенкова
Ангелина ПенковаОфис мениджър

Повикахме ги за първоначално почистване на нашия нов дом и не съжаляваме, защото ни спестиха толкова много време и вероятно нерви и средства, ако трябваше да направим всичко сами. След тях помещенията просто ухаят на свежо и чисто и наистина остава впечатлението за чисто ново жилище . 

Мария Велчева
Мария Велчевановодомка